Pojďme se zachránit!

21.10.2014 11:55

Islámský stát vydává náborový magazín "Dabig" a ten distribuuje v Evropě s cílem získat nové členy radikálníh organizace. Stojí v článku TN.cz, více: "Na padesáti stranách najdete texty, ze kterých běhá mráz po zádech. Islámistům jde o nastolení jednoho obrovského islámského státu (chalifátu), kde bude tolerováno jediné náboženství (islám) a bude zde platit právo šaria.".

Po přečtení článku se může vybavit píseň - Poďme sa zachránit - Peter Nagy a slova: "Poďme sa zachránit, v sobě máš ten protijed ..".

Také: "Zlo je prostor, který nebyl vyplněn dobrem"  nebo 

"SVĚT MUSÍ BÝT ZABEZPEČN PRO DEMOKRACII", W. Wilson a další související.

Podstatné je, že radikální organizace působící na území Evropy nemusí mít adektvátní protilék. Hledáme vakcínu proti ebole, náborový plátek, radikálně zaměřený, propagující násilí, nerovnost a náboženskou nevraživost, veskrze protiprávní akce nachází jen sporadickou reakci

Reakce na tuto skutečnost existuje a je  vedena inteligentními lidmi, se vší vervou i kvalitně, shledává však minimální podporu ze strany vlády.

Vlády států musí vnímat pocity a nálady svých občanů. 

Když se tak nestane, mohou se rozhořet pravicové i ultrapravicové reakce, jako současně začínají v Německu. "Nemeckí hooligans podporovaní krajnou pravicou majú nového nepriateľa - saláfistov.", ".. nepriateľsky naladených a extrémne násilných výtržníkov vidieť najmä v Essene, Norinbergu, Mannheime, Frankfurte a Dortmunde.Prokurdské protesty v Európe získavajú hooligans ešte viac nových sympatizantov." Více: www.aktuality.sk/clanok/263824/krajna-pravica-v-nemecku-sa-pustila-do-islamskych-salafistov-napatie-sa-stupnuje/                                               

 

Vytvořme si protijed proti zlu násiílí, máme právo na bezpečí. Právo na bezpečí je jedním z lidských práv.   Stejně jako právo na život,důstojný život a právo vlastnit. Pouliční boje ničí zdraví, životy, bezpečí i majetek. Nepomůže nám pojištění, v případě pouličních bojů a válečných událostí majetek zpravidla pojištěn není, leckdy ani újma na zdraví. Apeluji na vlastnictví života, zdraví a majetku, poněvadž rozum, čest a hrdost dosud vesměs absentují.  

 

CO S TÍM?    Informujme se, vydávejme D-éčko     Apelujme na zvolené zástupce     Buďme akční, ne reakční

  • Zákon akce a reakce. Začněme akcí - pokračujme ve vydávání samizdatu D-éčka touto stručnou formou, dřív něž i Česko zaplaví náborový mmagazín radikálních hnutí. 
  • Veličiny prostor a čas a máme plně k dispozici, využijme prostor a nepromarnit čas na přípravu akce. Protijed vytvořit přijde daleko dráž na životech i majetku.
  • Vláda bude lépe vnímat nálady ve státě uvidí-li náš zájem, zájem občanů, protože my jsme ti, kteří je příště budou nebo nebudou volit. . 

               KCO, Zdenka Wagnerová 21. října 2014, z cyklu - V pravé poledne

______________________________________ Diskuze _______________________________________________________

I. Německý strach z islámu má jméno Pegida:

"Přesto ministři ani novináři se svými argumenty u občanů neuspěli. Demonstranti proti islamizaci Západu mají podle průzkumu deníku Zeit-Online plnou podporu 30 procent Němců a částečnou podporu od devatenácti procent. Jen 23 procent jejich tažení plně nebo částečně odmítá. Novináři z Zeit-Online tvrdí, že to je pochopitelné. Strach z posilování radikálního islámu mají tři čtvrtiny německé populace."

echo24.cz/a/iYUTy/nemecky-strach-z-islamu-ma-jmeno-pegida

Doplněno 18. prosince 2014, Z.W.

 

II. Není nám to divné? Aneb celkem očekávaný vývoj po pár měsících "dobré propagandy". Islámisté pracují, u nás kdo hodlá o věci uvažovat je okamžitě označen za islamofoba. Rozlišujme islám - islámismus a islámofašismus. (Zdenka W.).

Je velmi těžké se zbavit devastujícího vlivu emocí na logické uvažování. Ale jen tak najdeme v současných hrůzách logiku. A ta tam je. Zaměřit ji je velmi komplikované, ale není to nemožné. Sice jen střípek z tohoto celku, ale přesto stojí za hluboké zamyšlení, spíše otázka. Není vám divné, že značnou část tzv. "islámských států" , a to tu nejzvrhlejší tvoří islamisté z EVROPY, a to z generace, která se zde narodila? Další pak tato: Není vám divné, že , ač jsme nesrovnatelně silnější než tyto pouštní gangy a mohli bychom je rozprášit na atomy během několika hodin, přesto se tak neděje? Naopak s nimi čile obchodujeme a podle všeho tam dodáváme potraviny? A to jsou opravdu jen malé kousíčky komplikované mozaiky, z níž vystupuje velmi, ale velmi bizarní hypotéza v podobě odpovědi na tyto otázky... Otázky kladl Otakar Vychodil. Bylo by škoda, kdyby zůstaly bez odpovědi

www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/zabijaci-mezi-nami-stale-vic-nemek-to-tahne-k-dzihadu_347307.html#.VY5cJxvtmkp

27. června 2015

II. 1. Opravdu si to necháme líbit?

Slavný britský premiér Benjamin Disraeli napsal v roce 1845 v románu Sybil aneb Dva národy: „Dva národy, mezi nimiž není žádný kontakt ani sympatie, které ignorují zvyky, myšlenky a pocity jeden druhého, jakoby byly občany různých zemí nebo bydlely na různých planetách.“ Měl na mysli bohaté a chudé občany Velké Británie, nespojené s žádnou sjednocující myšlenkou.

Jen blázen by zaútočil proti NATO, a to Rus není......

Hlavně že tu již dnes existují ty Disraeliho dva národy, pro které bude čím dál, tím hůře představitelné sdílet tentýž prostor. Toto si opravdu necháme líbit?

svobodneforum.cz/ruska-taktika-vyvolej-nekde-zmatek-pak-to-tam-ovladni/

Poznámka: Při špatném porozumění článku se může dojít chybným závěrům

7. dubna 2015

 

III. Pátek 26. června došlo ke čtyřem útokům a ztrátám na životech Francie (1) - Tunis (37) - Koban (140) - Kuvajt (13) 

"Cestovní ruch se v Tunisku v následujících dvou až třech letech propadne. Je to přitom nejvýznamnější úsek tamního hospodářství," uvedl Lüders. Bezpečnostní hrozbu pro tuto severoafrickou zemi představuje prý především vysoká nezaměstnanost mezi mladými lidmi, která se v důsledku krize turistického ruchu může ještě zhoršit. Mladí bez práce jsou přitom podle Lüderse mnohem náchylnější k radikalizaci.

Spoluvinu na páteční tragédii podle Lüderse nesou i tuniské úřady, které po březnovém útoku na muzeum Bárdá v hlavním městě Tunisu nepřijaly dostatečná bezpečnostní opatření na ochranu turistických středisek.

Názor experta: www.ceskenoviny.cz/zpravy/expert-patecni-atentaty-jsou-vyhlasenim-valky-zapadni-civilizaci/1232327

 

IV. Nový plán Berlína znamená začátek formulování smysluplné evropské azylové a přistěhovalecké politiky: svobodneforum.cz/merkelova-ma-plan-celoevropskeho-reseni-uprchlicke-krize/

Nebo náš, český z Institud 2080: institut2080.cz/publikujeme/3-x-3-opatreni-k-migraci

Stejně se budeme muset spolehnout sami na sebe. Přoč ignorovat odborníky a svěřit se dekadentním elitám? Migrace je nadlimitní, to říká i Evropa, reálná a účinna opatření jsou na místě....... ( doplněno 24. října 2015)

27. června 2015

 

V. Islámský stát (Daeš) existuje rok a půl, tato výzva - článek je zde 13 měsíců .....

Islámský stát se rozpíná mílovými kroky, spojuje se s ním stále více a více organizací a více a více lidí si osvojuje jeho myšlenky. Tento stát před rokem a půl neexistoval, ale rozbujel se v důležitou věc v mezinárodní politice. Je to velice vážná hrozba pro západní civilizaci .......

Z článku: eretz.cz/2015/07/daes-to-neni-organizace-je-to-stat/ 

Článek který z hlubokého snu konzuního stylu probudí, pokud ne, rozpínavost nás zahltí. Neprobuzeným by snad mělo být odebráno hlasovací právo, rozhodně právo kandidovat na cokoliv. Svoboda občana je čest a výdobek, naše dědictví. "Jen lidé mravní a  čestní  .....", T.G.M. 17. listopad je důsledkem oslav 28. října roku 1939, proto jsou slova T.G.M. víc než na místě.

20. listopadu 2015